...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Sunday, 29 September 2013

JOM SERBU MILO!!!!!

Semalam 29 Sept 2013 adalah  kali pertama tahun 2013 van MILO datang ke SK Kampung Fikri ( Sg Tong )
untuk memberi minuman MILO percuma kepada warga SKKFST. Terima Kasih Abang-abang MILO!!!
Ini adalah salah satu khidmat masyarakat oleh syarikat kaporat terbabit untuk memberi minuman berkhasiat terutama kepada pelajar-pelajar sekolah. Seramai 143 murid SKKFST mendapat manfaat daripada syarikat tersebut pada hari itu.


Lawatan Syarikat MILO Nastle ke sekolah untuk memberi minuman percuma MILO kepada murid-murid sekolah pada 29 Sept 2013 yang lalu.

Pengagihan 'gift' percuma untuk murid selepas minum MILO percuma iaitu berupa beg sandang dan sekotak MILO kecil.

Suka sangat lah dioarong dapat hadiah daripada abang-abang MILO.Terima kasih!!!!

Bukan saja murid...cikgu pun dapat MILO percuma.

No comments:

Post a Comment