...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Tuesday, 24 September 2013

KURSUS GURU BESAR KLUSTER FASA 7

Kuala Lumpur - 16-20 Sept 2013 semua Guru Besar Sekolah Kluster Kecemerlangan Fasa 7 telah menghadiri satu Program Pembangunan Kelestarian Organisasi (RINTIS) bertempat di Hotel Putra Kuala Lumpur.Guru Besar SKKFST ( dua dari kanan ) telah menghadiri program tersebut dengan jayanya.

Guru Besar SKKFST (kanan) bersama Guru Besar SK Bukit Damansara (tengah)

Semasa Program RINTIS tersebut diadakan para Guru Besar turut diberi peluang membuat lawatan kerja ke SK Bukit Damansara iaitu sekolah yang telah dianugerahkan sebagai sekolah SBT. Tujuan Lawatan adalah untuk menimba seberapa banyak ilmu untuk digunakan di sekolah masing-masing.
 

No comments:

Post a Comment