...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Monday, 8 September 2014

PERJUMPAAN TITIPAN MESRA GURU BESAR BERSAMA IBU BAPA CALON UPSR 2014

Sehari sebelum....8 Sept 2014 ( Isnin )...Perjumpaan mata ke mata antara Guru Besar SKKFST bersama ibu bapa / penjaga calon UPSR .Antara pesanan yang telah diberikan oleh beliau adalah berkenaan penjagaan pemakanan anak-anak sebelum masuk ke dewan Peperiksaan.Semoga pejumpaan sekejap ini dapat mengeratkan hubungan antara ibu bapa / penjaga dengan warga sekolah.
Sama-sama lah kita berdoa semoga segala usaha yang telah dilakukan sepanjang tahun menjelang nya UPSR hari ini akan membuahkan hasil yang lumayan dan berbaloi.

No comments:

Post a Comment