...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 31 December 2014

MESYUARAT PENGURUSAN KALI 1 / 2015

TARIKH : 1 JAN 2015
HARI : KHAMIS
TEMPAT : BILIK MESYUARAT SKKFST

Mesyuarat Pengurusan Kali 1 / 2015 telah diadakan hari ini yang dipengerusikan oleh Puan Rosliwati binti Sidik Ahmad ( Pen.Kanan Pentadbiran ) bermula jam 11.00 pagi sebaik sahaja selesai pendaftaran murid.Mesyuarat dihadiri oleh semua guru termasuk guru-guru KAFA.Mesyuarat kali ini membentangkan pelbagai agenda khususnya dalam meningkatkan kejayaan pada tahun 2015.
Pengerusi juga berharap semua guru bersatu dalam memastikan kejayaan yang sama dirangkul pada tahun ini seperti pada tahun-tahun lalu.Terima kasih kepada semua yang sudi hadir.

No comments:

Post a Comment