...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Monday, 19 June 2017

IFTAR & JASAMU DIKENANG

19 Jun 2017 / 24 Ramadhan 1438H - Alhamdulillah...sempurna sudah acara tahunan setiap kali tibanya bulan Ramadhan Qareem...pada majlis iftar itu juga turut diadakan majlis perpisahan bekas GPK HEM En.Zutalmizi bin Ahmad @ Zahid yang telah bertukar ke JPNT. Tuan Guru Besar telah menyampaikan cenderamata sebagai tanda kenang-kenangan.
Seribu penghargaan di ucapkan kepada tetamu jemputan dan warga SKKFST serta keluarga. Dengan kehadiran tuan/puan telah memeriahkan lagi Majlis ini. Alhamdulillah, majlis yang dirancang dalam masa yang singkat ini telah berjaya mendapat sambutan dan berakhir dengan keadaan yang cukup meriah. Syukur kepada Allah di atas segala nikmat yang telah diberi.


Persiapan sebelum majlis berbuka puasa dilakukan oleh warga sekolah.

 Majlis Tahlil yang diketuai oleh Imam Masjid Ladang Fikri.Tahniah kepada semua warga kerja yang telah bertungkus lumus bagi menjayakan Majlis tersebut. Penghargaan juga kami berikan kepada AJK-AJK PIBG  kerana setiap masa memberikan sokongan kepada kami.

nota kaki : gambar masa berbuka tidak dapat disiarkan kerana admin pun nak berbuka jugak...:)

No comments:

Post a Comment