...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“"Orang tua kerja untuk menghidupi anaknya, anaknya sekolah agar mendapatkan kehidupan yang lebih layak di kemudian hari. Dengan belajar dan mendapatkan nilai baik adalah cara jitu pelajar untuk membahagiakan orang tuanya."

Monday, 19 June 2017

IFTAR & JASAMU DIKENANG

19 Jun 2017 / 24 Ramadhan 1438H - Alhamdulillah...sempurna sudah acara tahunan setiap kali tibanya bulan Ramadhan Qareem...pada majlis iftar itu juga turut diadakan majlis perpisahan bekas GPK HEM En.Zutalmizi bin Ahmad @ Zahid yang telah bertukar ke JPNT. Tuan Guru Besar telah menyampaikan cenderamata sebagai tanda kenang-kenangan.
Seribu penghargaan di ucapkan kepada tetamu jemputan dan warga SKKFST serta keluarga. Dengan kehadiran tuan/puan telah memeriahkan lagi Majlis ini. Alhamdulillah, majlis yang dirancang dalam masa yang singkat ini telah berjaya mendapat sambutan dan berakhir dengan keadaan yang cukup meriah. Syukur kepada Allah di atas segala nikmat yang telah diberi.


Persiapan sebelum majlis berbuka puasa dilakukan oleh warga sekolah.

 Majlis Tahlil yang diketuai oleh Imam Masjid Ladang Fikri.Tahniah kepada semua warga kerja yang telah bertungkus lumus bagi menjayakan Majlis tersebut. Penghargaan juga kami berikan kepada AJK-AJK PIBG  kerana setiap masa memberikan sokongan kepada kami.

nota kaki : gambar masa berbuka tidak dapat disiarkan kerana admin pun nak berbuka jugak...:)

No comments:

Post a Comment