...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Sunday, 6 September 2015

SELAMAT MENDUDUKI UPSR 2015


Menjelang 8 Sept 2015, maka bermulalah episod menilai tahap pencapaian pembelajaran murid-murid tahun 6 seluruh negara. Seramai 20,700 murid tahun 6 di Negeri Terengganu akan terlibat dengan UPSR yang akan berakhir 10 Sept 2015.

Sehubungan dengan itu,seluruh warga pendidik terutama warga SKKFST mengucapkan selamat menduduki ujian UPSR dengan hati yang tenang  dan tabah untuk 19 orang calon UPSR SKKFST.
ANDA PASTI BOLEH !!! YAKIN BOLEH!!!" SELAMAT BERJUANG ANAK-ANAK DIDIK SKKFST "

No comments:

Post a Comment