...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Dalam hidup ini adakalanya kita perlu menangis, agar kita sedar hidup ini bukan hanya untuk bergembira & berketawa, adakalanya kita perlu ketawa agar kita tahu menghargai nilai setitis air mata, kalau kita tidak merasa kesulitan hari ini, kita tidak akan rasai kemanisan kemudian hari, tidak salah untuk sesekali kita perlu DERITA untuk mengenal erti BAHAGIA...sesekali kita perlu KECEWA untuk kita kenal erti KEJAYAAN...sesekali kita perlu MENANGIS untuk kita syukuri NIKMAT yang diberi...sesekali kita perlu TERHIRIS untuk kita kenal DIRI SENDIRI...."

Saturday, 5 September 2015

KARNIVAL BIJAK PRA SEKOLAH ZON SETIU TIMUR 2015

Tarikh : 02 September 2015 ( Rabu )
Tempat : Gelanggang Futsal Dun Langkap Batu 28
Jenis Pertandingan : Futsal
Seramai 8 orang wakil Prasekolah SKKFST telah menyertai pertandingan futsal peringkat Zon Zetiu Timur pada hari tersebut.Mereka telah bermain dengan bersungguh-sungguh menentang pihak lawan.Diiringi guru pembimbing Pn. Nik Mazlina . Tahniah kerana memperoleh tempat ketiga Peringkat Zon Setiu Timur.
SKKFST VS SK SUNGAI TONG

SKKFST VS SK SERI LANGKAP

SKKFST VS SK PAK BA + SK SUNGAI LAS


Majlis penyampaian hadiah kepada pemenang

Pemain bersama guru pengiring Pn Nik Mazlina bt Nik Abd Rahman

Tahniah kepada SK Sungai Tong kerana telah berjaya menjadi Johan dalam acara futsal pada hari itu dan sekaligus akan mewakili Zon Setiu Timur ke Karnival Bijak Prasekolah Peringkat Daerah Setiu yang akan diadakan nanti.


" TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA ENTRY SAYA "

No comments:

Post a Comment