...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Saturday, 5 September 2015

KARNIVAL BIJAK PRA SEKOLAH ZON SETIU TIMUR 2015

Tarikh : 02 September 2015 ( Rabu )
Tempat : Gelanggang Futsal Dun Langkap Batu 28
Jenis Pertandingan : Futsal
Seramai 8 orang wakil Prasekolah SKKFST telah menyertai pertandingan futsal peringkat Zon Zetiu Timur pada hari tersebut.Mereka telah bermain dengan bersungguh-sungguh menentang pihak lawan.Diiringi guru pembimbing Pn. Nik Mazlina . Tahniah kerana memperoleh tempat ketiga Peringkat Zon Setiu Timur.
SKKFST VS SK SUNGAI TONG

SKKFST VS SK SERI LANGKAP

SKKFST VS SK PAK BA + SK SUNGAI LAS


Majlis penyampaian hadiah kepada pemenang

Pemain bersama guru pengiring Pn Nik Mazlina bt Nik Abd Rahman

Tahniah kepada SK Sungai Tong kerana telah berjaya menjadi Johan dalam acara futsal pada hari itu dan sekaligus akan mewakili Zon Setiu Timur ke Karnival Bijak Prasekolah Peringkat Daerah Setiu yang akan diadakan nanti.


" TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA ENTRY SAYA "

No comments:

Post a Comment