...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Monday, 28 December 2015

KURSUS DALAMAN (LADAP) BAGI DSKP MATA PELAJARAN TAHUN 6 KSSR 2015

28 - 30 DIS 2015 
Kursus Dalaman Peringkat Sekolah bagi mata pelajaran Tahun 6 KSSR telah diadakan bertempat di makmal komputer SKKFST dengan kehadiran 100% guru.Program ini bertujuan untuk menyebarkan serta berkongsi maklumat dengan semua warga sekolah agar dapat difahami dengan harapan proses PdP Tahun 6 KSSR pada tahun 2016 berjalan lancar.Program telah  berlangsung dengan jayanya dan setiap guru lebih memahami konsep KSSR yang dimaksudkan.Semoga program ini banyak memberi manfaat baru kepada setiap guru. Terima kasih kepada semua guru yang sudi hadir.

No comments:

Post a Comment