...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“"Orang tua kerja untuk menghidupi anaknya, anaknya sekolah agar mendapatkan kehidupan yang lebih layak di kemudian hari. Dengan belajar dan mendapatkan nilai baik adalah cara jitu pelajar untuk membahagiakan orang tuanya."

Wednesday, 30 December 2015

SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH SESI 2016

Kurang lagi 3 hari sesi persekolahan tahun 2016 akan bermula.Diharap semua murid telah bersedia daripada semua aspek.Kembali bersemangat bagi meneruskan persekolahan untuk mencapai pelbagai kejayaan.SELAMAT DATANG diucapkan kepada murid-murid TAHUN 1  & PRASEKOLAH dan SELAMAT KEMBALI  kepada murid-murid TAHUN 2 - TAHUN 6 .Kami Warga SKKFST berbesar hati dan sangat mengalu-alukan kedatangan kalian semua.
Adalah diharapkan, 2016 bakal membawa satu titik perubahan yang besar di bumi SKKFST  tercinta. Seperti kata pepatah “Perjalanan seribu batu bermula dengan satu langkah / bermula di bawah tapak kaki seseorang.”
Kita kembali ke sekolah untuk sesi 2016 dengan penuh keazaman menempah kecemerlangan dunia dan akhirat.
 Ucapan selamat kembali ke sekolah juga ditujukan kepada semua warga guru, pentadbir, staf, murid dan juga ibu bapa/ penjaga SKKFST.

No comments:

Post a Comment