...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 13 November 2013

KEPUTUSAN UPSR 2013

  
Umum mengetahui keputusan UPSR 2013 telah pun diketahui pada hari ini. SKKFST sekali lagi mencipta kejayaan apabila lulus 100% semua matapelajaran walaupun calon yang mendapat 5A hanya 3 orang. Namun begitu SKKFST berjaya menaikkan kembali band sekolah  (BAND 2) ke BAND 1.Tahniah diucapkan kepada semua warga sekolah yang terlibat terutamanya guru-guru tahun 6 samada secara langsung atau tidak langsung.
Bersama guru-guru yang telah membimbing sehingga mendapat keputusan hari ini.Syabas dan Tahniah!
Inilah wajah-wajah cemerlang SKKFST tahun 2013
Wajah 5A Dari kiri ( Afiqa,najihah,Syahira ).TAHNIAH kepada ibu bapa dan juga guru yang banyak membantu mencipta kejayaan kami hari ini.

No comments:

Post a Comment