...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 15 January 2014

JEMPUTAN MAJLIS MAULIDUR RASUL 1435H

ANUGERAH SURAU IMARAH SEKOLAH-SEKOLAH KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA PERINGKAT KEBANGSAAN KALI PERTAMA TAHUN 2013 SEMPENA SAMBUTAN MAULIDUR RASUL KPM TAHUN 1435H.

Guru Besar SKKFST Pn.Zakiah binti Hasshim akan menghadiri majlis tersebut pada 21 Januari 2014 iaitu hari Selasa bertempat di Dewan Sultan Iskandar, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai Johor Bahru.

No comments:

Post a Comment