...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Monday, 6 January 2014

PERSEDIAAN AWAL TAHUN 2014

Gambar sekadar hiasan

Mesyuarat Pengurusan Sekolah kali pertama tahun 2014 telah diadakan pada 26 Disember 2013 yang lalu manakala mesyuarat pengurusan telah diakdakan bermula Ahad 29 Dis 2013 yang lalu.Mesyuarat panitia-panitia pula akan diadakan pada sebelah petang nya Melalui mesyuarat yang dipengerusikan oleh Pn.Zakiah binti Hasshim (Guru Besar) ini guru-guru didedahkan dengan program-program dalam kurikulum, HEM serta kokurikulum yang telah dirancang untuk tahun 2014. Pada mesyuarat ini juga guru-guru diberi jadual waktu mengajar mengikut kelas masing-masing.

No comments:

Post a Comment