...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Dalam hidup ini adakalanya kita perlu menangis, agar kita sedar hidup ini bukan hanya untuk bergembira & berketawa, adakalanya kita perlu ketawa agar kita tahu menghargai nilai setitis air mata, kalau kita tidak merasa kesulitan hari ini, kita tidak akan rasai kemanisan kemudian hari, tidak salah untuk sesekali kita perlu DERITA untuk mengenal erti BAHAGIA...sesekali kita perlu KECEWA untuk kita kenal erti KEJAYAAN...sesekali kita perlu MENANGIS untuk kita syukuri NIKMAT yang diberi...sesekali kita perlu TERHIRIS untuk kita kenal DIRI SENDIRI...."

Wednesday, 15 January 2014

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU

Salam......Jom share renungan di atas untuk renungan kita bersama. Walau kelihatan santai namun dalam makna yang tersirat. Terima kasih kepada pemberi sumber, moga diberi ganjaran berganda oleh Allah. Dibenarkan share dan mudah-mudahan dapat dimanfaatkan bersama dalam kehidupan kita. Syaitan sememangnya akan sentiasa menghasut kita. Hanya Al-Quran yang akan menyelamatkan kita di dunia dan akhirat.
   

No comments:

Post a Comment