...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 15 January 2014

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU

Salam......Jom share renungan di atas untuk renungan kita bersama. Walau kelihatan santai namun dalam makna yang tersirat. Terima kasih kepada pemberi sumber, moga diberi ganjaran berganda oleh Allah. Dibenarkan share dan mudah-mudahan dapat dimanfaatkan bersama dalam kehidupan kita. Syaitan sememangnya akan sentiasa menghasut kita. Hanya Al-Quran yang akan menyelamatkan kita di dunia dan akhirat.
   

No comments:

Post a Comment