...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 8 January 2014

PERCUBAAN KELAS MAYA
 


Selaku guru ICT sekolah cikgu Md Hesham bin Ismail telah mencuba peralatan kelas maya yang baru siap dipasang beberapa hari lepas oleh pihak TOP-IT.Sebelum Fasa terakhir oleh pihak TOP-IT dalam masa terdekat ini, Cg Hesham telah menggunakan buku teks secara maya kepada murid tahun 5 SSKFST.Semoga kemudahan yang telah diberikan ini digunakan dengan baik oleh guru-guru dalam meningkatkan prestasi murid SKKFST.

No comments:

Post a Comment