...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 5 February 2014

KEJOHANAN BOLA JARING PERINGKAT ZON SETIU TIMUR 2014

TEAM BOLA JARING SKKFST 2014
Briefing dulu sebelum game bermula oleh jurulatih cikgu Zurina Azra.....
Antara gambar-gambar menarik yang sempat admin snap semasa perlawanan berlangsung..

5-6 Februari ~ Pihak sekolah menghantar sepasukan pemain bola jaring untuk menyertai perlawanan yang diadakan di SK Seri Langkap. Perlawanan ini disertai oleh hampir keseluruhan sekolah di kawasan Zon Setiu Timur.
Pasukan SKKFST berjaya melayakkan diri untuk ke peringkat separuh akhir hari ini setelah semalam telah berhempas pulas mengalahkan pihak lawan.SKKFST telah berjaya memenangi 2 game sekaligus melayakkan team ke semi final.Selamat maju jaya untuk pasukan sekolah.


No comments:

Post a Comment