...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Saturday, 22 February 2014

TERUJA !!

Teruja!!! itulah perasaan  yang dapat digambarkan sekarang kerana buat pertama kalinya SKKFST dapat menghantar wakil dalam acara Memanah.Hari ini 23 Feb 2014 telah berlangsung sesi pemilihan atlet memanah MSSD setiu di SMK Bukit Nenas.Atlet yang dimaksudkan ialah adik Wan Nur Anisah bt Wan Zakaria yang mana telah dilatih oleh jurulatih memanah kebangsaan iaitu Cikgu Zurina Azra bt Che Abdul Rashid.Warga SKKFST mengucapkan Selamat Maju Jaya kepada Adik Wan Nur Anisah.


No comments:

Post a Comment