...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 26 February 2014

KURSUS PELAKSANAAN KELAS MAYA

SKKFST - Kursus "Kelas Maya" telah diadakan dengan lancar seperti dirancang pada 25 Feb 2014
( selasa ).Kursus tersebut  telah disampaikan oleh pihak TOP-IT sendiri iaitu En.Syawari.Semoga kemudahan yang warga SKKFST perolehi ini dapat digunakan dengan sebaik mungkin bagi merealisasikan hasrat kerajaan Negeri bagi memastikan kecemerlangan pendidikan murid-murid sekolah Negeri Terengganu khasnya.Diharap juga projek "Virtual Class" ini dapat memudahkan lagi guru-guru dalam menjalankan proses Pengajaran & Pembelajaran di sekolah.

No comments:

Post a Comment