...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 19 August 2015

PENILAIAN PERTANDINGAN SURAU IMARAH SEKOLAH-SEKOLAH NEGERI TERENGGANU 2015

19 Ogos 2015 ( Rabu ) - Beberapa Kakitangan daripada JPN Terengganu telah melawat surau An-Nur SK Kampung Fikri ( Sg Tong ) kira-kira jam 2.00 petang  bagi  tujuan verifikasi  pertandingan surau peringkat negeri Terengganu 2015.

Ambil dari dunia sesuatu yang bisa jadi bekal untuk akhirat nanti dan jangan mengambil dari dunia sesuatu yang bisa menghalangi anda di akhirat nanti.  "

No comments:

Post a Comment