...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Saturday, 24 September 2016

LAWATAN BERMAKLUMAT KE LANGKAWI

Seramai 29 orang murid SKKFST  yang terdiri daripada murid tahun 6 dan 5 telah menyertai rombongan LAWATAN BERMAKLUMAT KE LANGKAWI  pada 22 September hingga 24 September 2016. Rombongan tersebut diiringi oleh 7 orang guru pengiring, iaitu 3 guru lelaki dan 4 guru perempuan. Turut menyertai rombongan ialah mantan GPK Pentadbiran SKKFST cikgu Rosliwati Sidik Ahmad.Peserta rombongan telah bertolak lebih kurang pada jam 8.15 malam dengan menaiki bas T-Holidays Setiu.
Pagi ahad jam 4.30 pagi .. Alhamdulillah....rombongan selamat tiba di Bumi Setiu.Semoga semua murid dapat pengalaman yang berharga hasil daripada lawatan tersebut.

No comments:

Post a Comment