...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Sunday, 9 March 2014

KEJOHANAN MEMANAH PERINGKAT NEGERI 2014

ADIK WAN NUR ANISAH BINTI WAN ZAKARIA - Johan Peringkat Negeri Acara Memanah
Berbaloi!!! hanya setinggi kesyukuran dapat diluahkan apabila atlet memanah SKKFST telah berjaya merangkul tempat pertama dalam kejohanan memanah peringkat negeri yang telah diadakan pada 27 Feb-1 Mac 2014 yang lalu. Adik Wan Nur Anisah adalah di bawah bimbingan Cikgu Zurina Azra bt Che Abdul Rashid dan SKKFST buat pertama kalinya menyertai acara dalam sukan Memanah tersebut. Kejohanan telah berlangsung di SMK Jenagor, Hulu Terengganu.

Di bawah adalah senarai pingat yang telah dirangkul oleh atlet SKKFST :
**4 Emas
** 1 Perak
** 1 Gangsa
TAHNIAH!!!

No comments:

Post a Comment