...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Tuesday, 11 March 2014

MAJLIS JASAMU DIKENANG

10 Mac 2014 - Satu majlis "Jasamu Dikenang" telah diadakan dikantin SKKFST yang turut dihadiri oleh AJK-AJK PIBG. Majlis pada hari itu ialah untuk meraikan seorang guru baru iaitu Cikgu Zurina Azra binti Che Abdul Rashid, beliau mula bertugas di SKKFST bermula 01.01.2014 yang lalu.Majlis pada hari itu juga adalah sebagai tanda kenangan terakhir buat seorang guru yang telah bertukar ke SK Mengabang Telipot iaitu Cikgu Nor Mastura binti Setapa dan seorang guru KAFA iaitu Ustazah Zaharah binti Mat Daud yang telah bertukar ke SK Sungai Lerek.
Segala jasa yang telah dicurahkan kepada murid-murid SKKFST khasnya akan dihargai dan dikenang selamanya.Semoga kalian memberi komitmen yang sama apabila berada di sekolah baharu.

No comments:

Post a Comment