...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“"Orang tua kerja untuk menghidupi anaknya, anaknya sekolah agar mendapatkan kehidupan yang lebih layak di kemudian hari. Dengan belajar dan mendapatkan nilai baik adalah cara jitu pelajar untuk membahagiakan orang tuanya."

Tuesday, 11 March 2014

MAJLIS JASAMU DIKENANG

10 Mac 2014 - Satu majlis "Jasamu Dikenang" telah diadakan dikantin SKKFST yang turut dihadiri oleh AJK-AJK PIBG. Majlis pada hari itu ialah untuk meraikan seorang guru baru iaitu Cikgu Zurina Azra binti Che Abdul Rashid, beliau mula bertugas di SKKFST bermula 01.01.2014 yang lalu.Majlis pada hari itu juga adalah sebagai tanda kenangan terakhir buat seorang guru yang telah bertukar ke SK Mengabang Telipot iaitu Cikgu Nor Mastura binti Setapa dan seorang guru KAFA iaitu Ustazah Zaharah binti Mat Daud yang telah bertukar ke SK Sungai Lerek.
Segala jasa yang telah dicurahkan kepada murid-murid SKKFST khasnya akan dihargai dan dikenang selamanya.Semoga kalian memberi komitmen yang sama apabila berada di sekolah baharu.

No comments:

Post a Comment