...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 19 March 2014

PERLAWANAN PERSAHABATAN BOLA TAMPAR 2014

19 Mac 2014 - Unit Kokurikulum SKKFST telah mengadakan satu perlawanan persahabatan Bola Tampar peringkat sekolah antara sekolah menegah dan sekolah rendah.Pasukan sekolah menengah itu juga merupakan bekas murid SKKFST dan buat pertama kalinya semalam satu perlawanan diadakan setelah gelanggang bola tampar siap dibina.Perlawanan semalam menyaksikan pihak lawan telah menguasai semua permainan, walaubagaimanapun pasukan SKKFST menunjukkan prestasi yang membanggakan juga apabila mata antara kedua-dua pasukan tidaklah begitu jauh bezanya.
Admin mengucapkan sekalung tahniah kepada Unit Ko SKKFST atas kejayaan mengadakan perlawanan sebegitu.Semoga kita dapat mengelola satu lagi perlawanan yang berprestij selaras dengan SKK Kebitaraan Bola Tampar yang dipegang sekarang.
Barisan Belakang : Sekolah Menengah
Barisan Hadapan :  Sekolah Rendah
'panaskan badan' terlebih dahulu
Antara aksi-aksi yang dirakam lensa
Tahniah diucapkan kepada pasukan jemputan


No comments:

Post a Comment