...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Dalam hidup ini adakalanya kita perlu menangis, agar kita sedar hidup ini bukan hanya untuk bergembira & berketawa, adakalanya kita perlu ketawa agar kita tahu menghargai nilai setitis air mata, kalau kita tidak merasa kesulitan hari ini, kita tidak akan rasai kemanisan kemudian hari, tidak salah untuk sesekali kita perlu DERITA untuk mengenal erti BAHAGIA...sesekali kita perlu KECEWA untuk kita kenal erti KEJAYAAN...sesekali kita perlu MENANGIS untuk kita syukuri NIKMAT yang diberi...sesekali kita perlu TERHIRIS untuk kita kenal DIRI SENDIRI...."

Wednesday, 26 March 2014

PROGRAM CUTI SEKOLAH

Alhamdulillah...cuti sekolah penggal pertama kali ini dapat dimanfaatkan sepenuhnya kepada murid Tahun 6. Kelas interaktif yang mana murid diberi keutamaan untuk menjawab soalan secara atas talian iaitu Zomm-A dan Tutor TV.Com. Kelas tersebut bermula pada jam 9.15 - 10.15 pagi setiap hari. Selepas kelas interaktif murid akan berada di dalam kelas untuk menyambung kelas bersama guru mengikut jadual.

No comments:

Post a Comment