...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 27 August 2014

PEMANTAUAN PRA SEKOLAH

27 Ogos 2014 ( Rabu )
Kedatangan pegawai-pegawai dari JPNT agak mengejutkan pihak pengurusan SKKFST serta Cikgu Nik Mazlina selaku Guru Pra Sekolah, Pihak Pengurusan SKKFST difahamkan Pra Sekolah SKKFST telah terpilih sebagai wakil daerah ke peringkat Negeri dalam pertandingan kecemerlangan Pra Sekolah Tahun 2014.Namun,dalam keadaan terkejut itu segala instrumen yang dikehendaki berjaya disediakan oleh Cikgu Nik Mazlina..SELAMAT MAJU JAYA PRA SEKOLAH ADWAN...!!!!

Pegawai JPNT sedang menemubual Guru Pra
pegawai-pegawai JPNT sempat beramah mesra bersama murid-murid Pra
Sedikit cenderamata tanda ingatan daripada pihak Pra Sekolah Adwan


No comments:

Post a Comment