...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Monday, 20 October 2014

GANU NELANG..!!!!

     TARIKH   : 17 HINGGA 20 OKTOBER 2014 
     TEMPAT  : BENTONG,PAHANG 

Pasukan Bola Tampar B12 Terengganu bersama Coaches...Tahniah dan Syabas
Adik Noralif Shah bersama pingat EMAS yang telah dimenanginya bersama pasukan Terengganu
Pertemuan diperingkat Akhir menentang pasukan dari Kula Lumpur dan mendapat kemenangan 3-1

Dengan slogan "tapo ganu tapo"...Tahniah dan Syabas diucapkan kepada pasukan bola tampar bawah 12 Terengganu kerana telah merangkul pingat EMAS dalam Kejohanan Bola Tampar MSSM 2014 yang diadakan di Bentong,Pahang yang berakhir semalam.Pada kejohanan itu juga pasukan Terengganu telah mendapat dua anugerah khas iaitu Spiker dan Setter Terbaik....Sekali lagi setinggi-tinggi tahniah kepada jurulatih-jurulatih yang telah berkorban tenaga dan masa untuk melatih pasukan ini.Adik Noralif Shah adalah salah seorang daripada pasukan Terengganu itu dan sekaligus membawa nama SETIU serta SK KAMPUNG FIKRI ( SG TONG ) di Arena Kebangsaan.

Dengan ini pada Tahun 2014 Adik Noralif Shah menjadi wira dan idola kepada murid-murid lain di sini untuk mencipta nama dalam sukan Bola Tampar.No comments:

Post a Comment