...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 15 October 2014

SELAMAT BERSARA


Selamat Bersara diucapkan kepada Cikgu Zakiah binti Hasshim setelah berkhidmat selama lebih 38 tahun dengan KPM dan hampir 10 tahun di SKKFST. Seluruh warga SKKFST mendoakan semoga Cikgu sentiasa diberi perlindungan dan kesihatan berpanjangan oleh Allah SWT serta dimurahkan rezeki dan berbahagia bersama keluarga tercinta.Terima kasih Cikgu....SELAMAT BERSARA dan jasamu tetap dikenang.
Majlis Persaraan Cikgu Zakiah akan diadakan pada 3 November 2014 ( Isnin ) ini bertempat di SKKFST.Amatlah diharapkan agar warga SKKFST dapat hadir bagi memberikan sokongan kepada majlis tersebut selain sebagai tanda terima kasih dan perhargaan kepada Cikgu Zakiah yang telah lama bersama dengan warga SKKFST.

No comments:

Post a Comment