...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“"Orang tua kerja untuk menghidupi anaknya, anaknya sekolah agar mendapatkan kehidupan yang lebih layak di kemudian hari. Dengan belajar dan mendapatkan nilai baik adalah cara jitu pelajar untuk membahagiakan orang tuanya."

Wednesday, 15 October 2014

SELAMAT BERSARA


Selamat Bersara diucapkan kepada Cikgu Zakiah binti Hasshim setelah berkhidmat selama lebih 38 tahun dengan KPM dan hampir 10 tahun di SKKFST. Seluruh warga SKKFST mendoakan semoga Cikgu sentiasa diberi perlindungan dan kesihatan berpanjangan oleh Allah SWT serta dimurahkan rezeki dan berbahagia bersama keluarga tercinta.Terima kasih Cikgu....SELAMAT BERSARA dan jasamu tetap dikenang.
Majlis Persaraan Cikgu Zakiah akan diadakan pada 3 November 2014 ( Isnin ) ini bertempat di SKKFST.Amatlah diharapkan agar warga SKKFST dapat hadir bagi memberikan sokongan kepada majlis tersebut selain sebagai tanda terima kasih dan perhargaan kepada Cikgu Zakiah yang telah lama bersama dengan warga SKKFST.

No comments:

Post a Comment