...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 1 October 2014

SICILIK KEBANGGAAN KAMI...

AHMAD SAUQI BIN HJ SAIFUDDIN ( 6 TAHUN ) - Setelah dipilih mewakili Daerah Setiu untuk program Kecemerlangan Pendidikan Prasekolah Peringkat Negeri Terengganu 2014 pada 24 Sept 2014 di SMK( Sukan ) Bukit Nenas, Setiu yang lalu Daerah Setiu telah dinobatkan sebagai JOHAN dalam acara Smart Kick ( futsal ),sicilik ini sekali lagi dipilih mewakili Negeri Terengganu ke Peringkat Kebangsaan yang akan diadakan di Selatan Tanah air iaitu Johor Darul Takzim pada tarikh yang belum ditentukan.Sekaligus membawa nama SK Kampung Fikri ( Sg Tong ) ke Selatan.Sekalung TAHNIAH Dan SYABAS diucapkan kepada Adik Sauqi dengan harapan daripada warga sekolah anda akan membawa pulang KEJAYAAN yang cemerlang..!!!!!

No comments:

Post a Comment