...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Tuesday, 4 November 2014

KARNIVAL BOLA TAMPAR JEMPUTAN SEKOLAH-SEKOLAH KLUSTER KECEMERLANGAN 2014

Karnival Pertandingan Bola Tampar Jemputan Sekolah Kluster Kecemerlangan Peringkat Kebangsaan telah diadakan di Sekolah Kebangsaan Dusun pada 31Oktober - 01November 2014 (Jumaat & Sabtu). Berikut adalah keputusan rasmi karnival tersebut:

L11:
Johan -  SK Dusun
Naib Johan - SK Bukit Guntong
Tempat Ketiga - SK Kampung Fikri & SK Pasir Nering

P11
Johan - SK Dusun
Naib Johan - SK Bukit Guntong
Tempat Ketiga - SK Wakaf Mempelam & SK Paka II

::~ semoga tahun depan boleh sertai karnival seperti ini lagi. Insyaallah...

Berita Bergambar:Tahniah diucapkan kepada tuan rumah kerana masih lagi berjaya mengekalkan kejuaraan...kepada yang kurang berjaya kita akan cuba lagi dilain masa...in sya Allah...No comments:

Post a Comment