...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Sunday, 16 November 2014

KARNIVAL MEMANAH B11 PERINGKAT NEGERI TERENGGANU 2014

Cikgu Zurina ( tengah ) bersama pasukan memanah SKKFST Mohd Amirruddin bin Ilias ( Baju Kuning ) & Ahmad Rizhan Afiffudin bin Mohd Razani ( Baju Putih )
Kuala Terengganu - 16 Nov 2014 ( Ahad ) Tahniah untuk Cikgu Zurina Azra kerana sekali lagi telah membawa nama SKKFST begitu gah dalam sukan memanah.walaupun hanya mengikuti latihan selama 3 hari namun pasukan ini telah mendapat tempat ke-4 daripada 10 pasukan.Bagi peserta SKKFST alatan memanah juga boleh dikatakan disentuh buat kali pertama tetapi telah menunjukkan semangat dan keyakinan yang sangat membanggakan.Karnival tersebut telah diadakan di UNISZA,Kuala Terengganu.

No comments:

Post a Comment