...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Saturday, 22 November 2014

MAJLIS APRESIASI KECEMERLANGAN & GRADUASI PRASEKOLAH 2014

Majlis Apresiasi Kecemerlangan & Graduasi Prasekolah merupakan majlis terakhir bagi sesi 2014. Majlis ini telah dijalankan dengan jayanya pada 19 November 2014 ( Rabu ) di Kantin SKKFST.Majlis ini diadakan bagi menghargai dan mengiktiraf pencapaian cemerlang anak-anak didik SKKFST bagi sesi persekolahan pada tahun ini.
Pendaftaran ibu bapa / penjaga
Pembukaan majlis dengan alunan ayat suci Al-Quran oleh Adik Wan Nur Insyirah Sakina bt Wan Izimi yang berumur 6 tahun dari Prasekolah Adwan SKKFST.
Nyanyian lagu Negaraku
Ucapan alu-aluan daripada Ketua Murid SKKFST
Ucapan Pemangku Guru Besar Pn Rosliwati bt Sidik Ahmad
 
Majlis Graduasi Prasekolah yang disempurnakan oleh YDP PIBG Tuan Haji Dollah bin Mat Ali
Persembahan murid Tahap 1 ( action songs )-pemenang tempat ke-3 dalam pertandingan action songs sekolah-sekolah kluster peringkat kebangsaan pada 15 Nov 2014 baru-baru ini.
Penganugerahan kecemerlangan murid-murid sesi 2014.TAHNIAH diucapkan
Antara tetamu VIP yang turut hadir memeriahkan majlis pada hari itu
Persembahan murid Tahap 2 bersama tetamu istimewa murid prasekolah
Persembahan khas daripada murid tahun 6 sempena tahun terakhir menuntut ilmu di SKKFST
Majlis ditutup dengan jamuan ringan untuk ibu bapa dan tetamu yang hadir
Bagi penutup tahun 2014 saya sebagai admin blog ini seterusnya mewakili sekolah ingin mengucapkan setinggi-tinggi perhargaan kepada semua pihak yang terlibat dalam menjayakan MAJLIS APRESIASI KECEMERLANGAN & GRADUASI PRASEKOLAH 2014 ini.Sokongan dan sumbangan semua pihak amat kami hargai,
Sekian, Terima Kasih....
No comments:

Post a Comment