...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Tuesday, 28 July 2015

PROGRAM PERANTAU CAKNA


Tarikh : 29 Julai 2015
Hari : Rabu
Tempat : SK Sungai Las

 Murid bersama perantau bagi sesi motivasi
2orang murid SKKFST antara yang mendapat keputusan cemerlang dan diraikan pada majlis tersebut.TAHNIAH !!!we are proud of you!!!!
Gambar kenangan bersama perantau-perantau yang berjaya.Semoga menjadi inspirasi kepada murid untuk belajar dengan lebih gigih disaat-saat akhir menjelang peperiksaan UPSR nanti." sis.....keep calm in london !!!!you are our idola ............ "

No comments:

Post a Comment