...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 29 March 2017

TAHNIAH DI ATAS KENAIKAN PANGKAT GPK KOKURIKULUM SEBAGAI GPK HEM

TAHNIAH!
Tahniah diucapkan pada Cikgu Mohd Sabri bin Mohd di atas kenaikan pangkat menjadi GPK HEM berkuatkuasa pada 16 Mac 2017 yang lalu.Semoga dengan kenaikan pangkat ini Cikgu akan lebih bersemangat untuk menjalankan tugas. Jadikan ia sebagai perangsang untuk lebih berjaya dan cemerlang sama ada dalam Pengurusan atau Pengajaran dan Pembelajaran.

No comments:

Post a Comment