...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“"Orang tua kerja untuk menghidupi anaknya, anaknya sekolah agar mendapatkan kehidupan yang lebih layak di kemudian hari. Dengan belajar dan mendapatkan nilai baik adalah cara jitu pelajar untuk membahagiakan orang tuanya."

Wednesday, 15 March 2017

SELAMAT BERCUTI KEPADA SEMUA MURID DAN WARGA PENDIDIKBegitu pantas masa berlalu…cuti sekolah penggal pertama 2017 akan bermula esok…Selamat bercuti kepada semua guru dan murid mulai 17 Mac - 25 Mac 2017. Semoga percutian dapat memberikan manfaat kepada guru terutamanya, yang melepaskan rindu untuk pulang ke kampung masing - masing bagi mengisi masa lapang dan rehat setelah penat mengajar. Kepada murid -  murid pula, jangan lupa mengulangkaji pelajaran di rumah terutamanya yang akan mengambil peperiksaan UPSR 2017. Ingat tu, walau bercuti menyeronokkan, akan tetapi keselamatan semasa pulang ke kampung juga perlu juga dititikberatkan agar keselamatan pergi dan balik juga selamat. Semoga semua murid dan guru sentiasa sihat dan selamat sepanjang cuti sekolah ini.
Selamat bercuti....


PERHATIAN!!!
SEKOLAH AKAN DIBUKA SEMULA PADA 26 MAC 2017 (AHAD)…HARAP MAKLUM!!!


 

No comments:

Post a Comment