...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Sunday, 26 March 2017

UCAPAN TAHNIAH ATAS KENAIKAN PANGKAT TUAN GURU BESAR

Warga SKKFST amat berbesar hati mengucapkan SETINGGI-TINGGI TAHNIAH kepada Tuan Guru Besar SK Kampung Fikri Sungai Tong, Encik Zainuddin bin Dollah atas kejayaan kenaikan pangkat ke gred DG44 yang diterima semalam. Semoga dengan kejayaan ini beliau akan terus memberi perkhidmatan dengan cemerlang dan seterusnya dapat menyumbangkan bakti kepada sekolah ini.
Penyampaian anugerah tersebut disempurnakan oleh Yang Berhormat Menteri Pendidikan Malaysia YB Dato' Seri Mahdzir bin Khalid dalam satu majlis sempena Program Jelajah Pendidikan Dan Penerangan Dasar KPM di Negeri Terengganu 2017.Majlis tersebut diadakan semalam iaitu 26 Mac 2017 bertempat di Dewan Konvensyen Taman Tamadun Islam, Kuala Terengganu.
Kenaikan pangkat DG44 secara time-based berasaskan kecemerlangan (TBBK) itu turut diterima oleh 56 orang lain bersama Tuan GB SKKFST.
SYABAS DAN TAHNIAH SEKALI LAGI...

No comments:

Post a Comment