...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“"Orang tua kerja untuk menghidupi anaknya, anaknya sekolah agar mendapatkan kehidupan yang lebih layak di kemudian hari. Dengan belajar dan mendapatkan nilai baik adalah cara jitu pelajar untuk membahagiakan orang tuanya."

Sunday, 26 March 2017

UCAPAN TAHNIAH ATAS KENAIKAN PANGKAT TUAN GURU BESAR

Warga SKKFST amat berbesar hati mengucapkan SETINGGI-TINGGI TAHNIAH kepada Tuan Guru Besar SK Kampung Fikri Sungai Tong, Encik Zainuddin bin Dollah atas kejayaan kenaikan pangkat ke gred DG44 yang diterima semalam. Semoga dengan kejayaan ini beliau akan terus memberi perkhidmatan dengan cemerlang dan seterusnya dapat menyumbangkan bakti kepada sekolah ini.
Penyampaian anugerah tersebut disempurnakan oleh Yang Berhormat Menteri Pendidikan Malaysia YB Dato' Seri Mahdzir bin Khalid dalam satu majlis sempena Program Jelajah Pendidikan Dan Penerangan Dasar KPM di Negeri Terengganu 2017.Majlis tersebut diadakan semalam iaitu 26 Mac 2017 bertempat di Dewan Konvensyen Taman Tamadun Islam, Kuala Terengganu.
Kenaikan pangkat DG44 secara time-based berasaskan kecemerlangan (TBBK) itu turut diterima oleh 56 orang lain bersama Tuan GB SKKFST.
SYABAS DAN TAHNIAH SEKALI LAGI...

No comments:

Post a Comment