...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 16 April 2014

EAST SETIU ZONE CO-ACADEMIC ENGLISH CARNIVAL 2014

10 April 2014 ( Khamis ) - Karnival Ko-Akademik Bahasa Inggeris Zon Setiu Timur telah diadakan di SKKFST selaku tuan rumah pada tahun ini. 3 Kategori telah dipertandingkan sepanjang program berjalan iaitu Public Speaking, Storytelling dan Action Song. Program pada hari itu telah dirasmikan oleh En.Shamsul Rafizi bin Ramli ( Pen.Peg Pelajaran Daerah Setiu Unit Bahasa Inggeris ).
Alhamdulillah seperti biasa SKKFST tidak ketinggalan untuk memenangi dalam setiap kategori  yang bertanding. Berikut adalah Kategori yang telah dirangkul oleh peserta SKKFST :
JOHAN - Storytelling
NAIB JOHAN : Public Speaking
NAIB JOHAN : Action Song
Ucapan daripada Puan Guru Besar dan En.Shamsul (PPDS )
Pendaftaran peserta
Johan Storytelling - Adik Ahmad Muhaimin bin Mohd Amri
( Tahun 5 )
 
Naib Johan Public Speaking - Adik Khalil bin Fikri ( Tahun 6 )
Naib Johan Action Song - Tahun 3
TAHNIAH DAN SYABAS DIUCAPKAN KEPADA SEMUA PESERTA.KITA CUBA LEBIH BAIK DIMASA AKAN DATANG!!!No comments:

Post a Comment