...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Monday, 7 April 2014

KEJOHANAN BOLA TAMPAR L12 MSSD 2014

Tahniah kepada pasukan bola tampar lelaki SKKFST, sekali lagi pasukan bola tampar lelaki SKKFST  telah mengharumkan nama sekolah dengan kemenangan dalam kategori Pertandingan Bola Tampar L12 MSSD Setiu 2014!
Pertandingan Bola Tampar MSSD Setiu 2014 telah berlangsung di SKKFST pada 6/4/14.Beberapa buah pasukan sekolah telah menyertai pertangdingan kali ini seperti SK banggol,SK Kampung Buloh,SK Jelapang dan banyak lagi.Semua pertandingan dijalankan di gelanggang bola tampar SKKFST.
Berikut adalah keputusan kejohanan bola tampar kategori L12  MSSD Setiu 2013:

1. SK Banggol ( Johan )
2. SK Kampung Fikri Sg Tong ( Naib Johan )
Taklimat 'budak milo'oleh pengerusi teknik Setiu
Taklimat kepada peserta sebelum perlawanan dijalankan oleh pengerusi teknik bola tampar Setiu
TAHNIAH diucapkan kepada pemenang.

No comments:

Post a Comment