...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 23 April 2014

PERTANDINGAN SMART ENGLISH PIALA DIRAJA SULTAN MIZAN 2014

23 April 2014 (rabu) -  Pertandingan Smart English 2014 Yayasan Diraja Sultan Mizan Peringkat Zon Setiu Timur telah diadakan di SK Seri Langkap.Pertandingan ini bermula pada pukul 10.00 pagi dan berakhir pada pukul 2.30 Petang.Seperti kelazimannya SKKFST menghantar peserta untuk setiap kategori.Seramai 12 orang peserta tahap 2 dan 8 orang peserta tahap 1. Walaupun rezeki tidak menyebelahi SKKFST semalam namun warga SKKFST tetap berbangga dengan semua peserta kerana telah menunjukkan kesungguhan dan komitmen yang tinggi.
Ragam peserta sebelum pertandingan dimulakan
 
Taklimat hakim kepada peserta
Peserta berada diruang menunggu sebelum dipanggil ke section masing-masing
Pasukan 'action song' yang sentiasa bersemangat
Barisan panel hakim yang arif lagi bijaksana
yeahhh!!!!barisan guru pengiring merangkap jurulatih yang sentiasa sporting


No comments:

Post a Comment