...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Saturday, 19 April 2014

STORYTELLING PERINGKAT DAERAH SETIU 2014

Pada 17  April 2014 ,peserta dari SKKFST iaitu Adik Ahmad Muhaimin bin Mohd Amri telah melayakkan diri kePeringkat Daerah Setiu dalam kategori Storytelling setelah bergelar Johan diperingkat Zon Setiu Timur yang lalu. Karnival telah diadakan di SK Kampung Fikri (Pantai ). Sebanyak tiga acara telah dipertandingkan iaitu 'story telling', 'public speaking'dan 'action song'.Di Karnival Peingkat Daerah Setiu, Adik Muhaimin telah memenangi Tempat Kedua bagi kategori Storytelling. Setinggi-tinggi Tahniah diucapkan kerana anda telah membuktikan kejayaan anda sebaris dengan orang-orang hebat yang lain.

Bersama pengurus yang juga merupakan bapa kepada Adik Muhaimin iaitu Cikgu Mohd Amri bin Hussain.  
Aksi bersahaja menyampaikan tajuk ceritanya "Aladdin "
Menunggu giliran
Gaya seorang 'Aladdin' menjulang kemenangan
  No comments:

Post a Comment