...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Dalam hidup ini adakalanya kita perlu menangis, agar kita sedar hidup ini bukan hanya untuk bergembira & berketawa, adakalanya kita perlu ketawa agar kita tahu menghargai nilai setitis air mata, kalau kita tidak merasa kesulitan hari ini, kita tidak akan rasai kemanisan kemudian hari, tidak salah untuk sesekali kita perlu DERITA untuk mengenal erti BAHAGIA...sesekali kita perlu KECEWA untuk kita kenal erti KEJAYAAN...sesekali kita perlu MENANGIS untuk kita syukuri NIKMAT yang diberi...sesekali kita perlu TERHIRIS untuk kita kenal DIRI SENDIRI...."

Sunday, 1 June 2014

CUTI TERANCANG 2014

 
MAKLUMAN KEPADA MURID-MURID TAHUN 6 & 5:
Program Cuti Terancang 2014 akan dilaksanakan. Disertakan jadual untuk rujukan.Terdapat perubahan yang dibuat oleh guru mata pelajaran masing-masing. Sebarang pertanyaan, bolehlah dibuat kepada pihak pentadbiran sekolah. Buat ibubapa dan penjaga, mohon bersabar dan kerjasama yang positif. Terima kasih. Harap MaklumNo comments:

Post a Comment