...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Monday, 23 June 2014

LAWATAN PENANDA ARAS DARI SK FELDA SELASIH,BESUT

23 Jun : Seramai 4 orang guru dari SK Felda Selasih, Besut telah mengunjungi sekolah ini jam 10.00 pagi yang diketuai oleh En.Wan Azmi Mohamad. Tujuan lawatan adalah bagi melihat sistem pengurusan sekolah kerana sekolah mereka telah terpilih sebagai sebuah sekolah Kluster Kecemerlangan.Mereka juga ingin mengetahui bagaimana cara untuk menyediakan RFP ( Request For Proposal ). Mereka kemudian di bawa ke bilik mesyuarat untuk mendengar taklimat tentang sekolah oleh Pn.Rosliwati binti Sidik Ahmad,Pen.Kanan Pentadbiran SKKFST dan sebelum berangkat pulang rombongan dibawa ke kantin untuk sedikit jamuan ringan.
Terima kasih kerana sudi datang ke sekolah kami.Semoga kita sama-sama mencipta kejayaan demi anak-anak bangsa.


No comments:

Post a Comment