...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“"Orang tua kerja untuk menghidupi anaknya, anaknya sekolah agar mendapatkan kehidupan yang lebih layak di kemudian hari. Dengan belajar dan mendapatkan nilai baik adalah cara jitu pelajar untuk membahagiakan orang tuanya."

Monday, 26 January 2015

VERIFIKASI TAWARAN BARU GURU BESAR SEKOLAH BAI'AH 2014

Seramai 3 orang Jemaah Nazir Dan Jaminan Kualiti telah hadir ke SK Kampung Fikri ( Sg Tong ) hari ini yang tiba di sekolah seawal jam 7.45 pagi dan berakhir tepat jam 2.00 petang.Jika berjaya mencapai tahap yang ditetapkan, SKKFST sekali lagi akan menerima manfaat daripada Tawaran Baru Guru Besar ( TBGB ) tahun ketiga ini, sejak ia diperkenalkan kepada pengetua dan guru besar di bawah sub Bidang Keberhasilan Utama Negara (NKRA) Pendidikan pada 2010. 
Penganugerahan TBGB adalah kemuncak kepada keupayaan warga pendidik SKKFST dalam mencapai sasaran yang ditetapkan melalui tawaran Bai'ah. TAHNIAH diucapkan..
Kata alu-aluan daripada Tuan Guru Besar En Zainuddin bin Dollah
Pencerapan PdP Puan Rosliwati binti Sidik Ahmad ( Matematik )
Pencerapan PdP En Wan Izimi bin Wan Md Zin
( Kemahiran Hidup )
Pencerapan PdP Puan Maheran binti Muda ( Agama Islam )
Bersama En.Mohd Sabri bin Mohd ( GPK Ko-Ku  )
Bersama Pegawai Perhubungan Sekolah ( GPK Pentadbiran ) di dalam bilik 'Kuarantin'
PENGHARGAAN
Barisan Pentadbir SKKFST mengucapkan terima kasih di atas komitmen guru-guru serta warga SKKFST sepanjang Verifikasi dijalankan.Tahniah dan Syabas diucapkan.....
No comments:

Post a Comment