...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Sunday, 8 February 2015

KELAS BIMBINGAN MENTOR MENTEE

Seperti tahun-tahun sebelumnya kelas bimbingan mentor mentee diadakan bagi membimbing murid mengikut tahap kebolehan murid yang mana murid dibahagikan kepada beberapa kumpulan kecil bagi memudahkan guru menilai dan membimbing murid tersebut.Diharap dengan usaha yang diberi oleh pihak sekolah ini dapatlah membantu serba sedikit kekurangan murid yang lemah dalam memantapkan lagi kebolehan murid itu sendiri.
Kelas bermula hari ini dari jam 2.00 - 3.00 petang.

No comments:

Post a Comment