...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 11 February 2015

LAWATAN PERKONGSIAN PINTAR KE SRI UTAMA INTERNATIONAL SCHOOL

Bersama pengetua Sri Utama International School ( *tengah )
Ucapan Selamat Datang daripada Pengetua SUIS
Lawatan sekitar kawasan SUIS
Persekitaran SUIS
Menikmati kudapan yang disediakan oleh pihak SUIS
Penyerahan tanda kenangan dan penghargaan dari pihak SKKFST kepada Pengetua SUIS

Tarikh Lawatan 11 Februari 2015 ( Rabu ) . Terdiri daripada AJK Kebitaraan Bahasa Inggeris yang diketuai oleh Tuan Guru Besar telah ke Sri Utama International School, Kuala Terengganu untuk satu sesi lawatan perkongsian Pintar.Lawatan itu bermula pada 12.00 Tengahari dan berakhir pada 2.00 petang. Sepanjang lawatan tersebut banyak pengetahuan yang telah diperolehi hasil daripada perkongsian maklumat antara kedua-dua pihak. Terima kasih diucapkan kepada warga SUIS dengan layanan yang diberi dan sudi menerima kedatangan kami.

No comments:

Post a Comment