...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Monday, 2 February 2015

KEJOHANAN BOLA BALING PEREMPUAN PERINGKAT ZON SETIU TIMUR 2015

2 Feb 2015 ( Isnin ) - Pasukan bola baling perempuan sekolah telah dihantar untuk menyertai Kejohanan Bola Baling Peringkat Zon Setiu Timur bertempat di SK Sungai Tong, Setiu. Sebanyak 8 pasukan dari 11 buah sekolah dibawah Zon Setiu Timur telah menghantar pasukan sekolah masing-masing untuk berentap bagi merebut gelaran juara.
Alhamdulillah Akhirnya gelaran Johan Zon telah menjadi milikSKKFST.Syabas dan Tahniah kepada Pasukan Bola Baling Perempuan serta jurulatih-jurulatih yang terlibat.
Dengan kemenangan ini 4 orang daripada pasukan SKKFST telah terpilih untuk mewakili daerah pada satu tarikh yang belum ditentukan.TAHNIAH....!!!

No comments:

Post a Comment