...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Saturday, 14 November 2015

AGIHAN JAKET KESELAMATAN ( PERSEDIAAN MENGHADAPI MUSIM BANJIR )15 NOV 2015- Unit HEM SKKFST telah mengambil langkah awal mengagihkan jaket keselamatan kepada 7 orang murid hari ini selesai sahaja perhimpunan pagi. Bantuan ini dikhususkan kepada murid yang berada di kawasan berisiko tinggi menghadapi banjir setiap tahun.Syabas diucapkan kepada Unit HEM atas keprihatinan tersebut.No comments:

Post a Comment