...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Dalam hidup ini adakalanya kita perlu menangis, agar kita sedar hidup ini bukan hanya untuk bergembira & berketawa, adakalanya kita perlu ketawa agar kita tahu menghargai nilai setitis air mata, kalau kita tidak merasa kesulitan hari ini, kita tidak akan rasai kemanisan kemudian hari, tidak salah untuk sesekali kita perlu DERITA untuk mengenal erti BAHAGIA...sesekali kita perlu KECEWA untuk kita kenal erti KEJAYAAN...sesekali kita perlu MENANGIS untuk kita syukuri NIKMAT yang diberi...sesekali kita perlu TERHIRIS untuk kita kenal DIRI SENDIRI...."

Saturday, 21 November 2015

TAHNIAH UNTUK 5ORANG MURID MENDAPAT 5A


Tahniah dan syabas diucapkan kepada 5 orang murid yang berjaya dalam peperiksaan UPSR yang diumumkan pada 17 Nov 2015 lalu. Semoga kejayaan ini menjadi pendorong dan pembakar semangat untuk terus berjaya. Kepada murid yang kurang berjaya..jangan mudah berputus asa kerana perjalanan anda masih jauh lagi dan banyak kejayaan yang boleh kita rangkuli.
 5 orang murid yang mendapat keputusan 5A.
ZAMEER SHAH BIN MOHD SABRI, AHMAD MUHAIMIN BIN MOHD AMRI, AHMAD SHAFI BIN SAIFUDDIN, AINAA NADIAH BT MOHD FAUZI, NUR ATIQAH MAISARAH BT ROHAIMI.
Bersama-sam pentadbir sekolah, ibu bapa serta pegawai perhubungan sekolah yang turut hadir.
TAHNIAH juga kepada 3 orang murid 4A 1B. Guru Besar bersama murid-murid UPSR yang mendapat keputusan 4A 1B
MUHAMMAD DANISH HAKEEMI BIN MAT KHALIL, AHMAD AZIM BIN ABDUL AZIZ, NIK MUHAMMAD ZULHILMI BIN MAT ALI.


No comments:

Post a Comment