...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Tuesday, 10 November 2015

HARI USAHAWAN & KOKURIKULUM PERINGKAT DAERAH SETIU 2015

9 Nov 2015 ( Isnin ) - Hari Usahawan & Kokurikulum Daerah Setiu 2015 telah diadakan.SKKFST telah mengambil bahagian dalam kategori papan pameran pada hari tersebut.Booth pameran SKKFST telah mendapat sambutan hangat para pengunjung yang tidak putus-putus pada hari itu.TAHNIAH kepada semua yang terlibat.
Antara bahan pameran yang dipamerkan kepada pengunjung.
Tuan Haji Kipayatu Allah bin Dato'Mohd Said, Ketua Pegawai Pendidikan Daerah Setiu turut serta mengunjungi booth SKKFST.
Wakil murid mempromosikan nama SKKFST.
Suasana dalam Dewan PPD Setiu semasa program berlangsung.]
Perasmian penutup oleh Tuan KPPD Setiu tlebih kurang jam 12.00 tengahari.

No comments:

Post a Comment