...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Tuesday, 10 November 2015

PERTANDINGAN ACTION SONG SEKOLAH-SEKOLAH KLUSTER PERINGKAT KEBANGSAAN 2015

TARIKH : 17 NOV 2015
HARI : SABTU
TEMPAT : SK SELANCAR 3,PAHANG

Pasukan Action Songs SKKFST sekali lagi mendapat jemputan ke pertandingan action song peringkat kebangsaan yang telah diadakan di SK Selancar 3,Pahang hujung minggu yang lalu.Sebanyak 9 buah sekolah telah mengambil bahagian namun pasukan action song SKKFST nampaknya tidak bernasib baik setelah hanya mendapat tempat ke-8 pada hari tersebut.Walaubagaimanapun TAHNIAH & SYABAS diucapkan kepada jurulatih dan pengurus pasukan kerana tidak pernahj kenal erti penat lelah sepanjang tahun melatih pasukan ini.
Suasana di luar dewan dan pendaftaran peserta
Persembahan warna-warni dan bertenaga daripada pasukan action song SKKFST
Persembahan daripada sekolah-sekolah yang mengambil bahagian
Penyampaian hadiah disampaikan oleh Ketua Sektor Bahasa Inggeris PPD Pahang diiringi Guru Besar SK Selancar 3.

" Penutup untuk Tahun 2015...Dalam Kenangan mencipta pelbagai pengalaman dan kejayaan."

No comments:

Post a Comment