...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Monday, 15 February 2016

Kejohanan Bola Jaring Peringkat Daerah Setiu 201614 Feb 2016 ( Isnin ) ~ 4  orang wakil murid dari SKKFST telah terpilih untuk mewakili pasukan dari Zon Setiu Timur. Latihan pusat diadakan selama 3 hari bertempat di SKKFST manakala perlawanan diadakan pada 14 Feb  bertempat di SK Sungai Lerek.
TAHNIAH....kerana berjaya merangkul JOHAN menewaskan Zon-Zon yang lain.Syabas juga diucapkan kepada para jurulatih dan pengurus pasukan kerana berjaya melatih pasukan sehingga sampai ketahap ini.


No comments:

Post a Comment