...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Sunday, 28 February 2016

PROGRAM PERARAKAN APRESIASI KOKURIKULUM 2016

Tarikh : 23-02-2016 (Selasa)
Tempat : Kampung Sekitar Sekolah
Penglibatan : Semua unit beruniform SKKFST

Tahniah dan syabas semua warga SKKFST !!!

Satu perarakan telah diadakan yang terdiri daripada Badan Beruniform Sekolah yang melibatkan semua murid tahap 2 serta guru-guru SK Kampung Fikri Sg Tong. Ianya merupakan arahan daripada Jabatan Pendidikan Negeri Terengganu yang diadakan secara serentak di seluruh Negeri Terengganu. 
Sekalung tahniah di ucapakan kepada semua yang terlibat...Syabas..
Jutaan terima kasih dan sekalung budi juga diucapkan kepada beberapa orang anggota RELA kawasan berdekatan kerana telah bertugas dalam memastikan keselamatan murid-murid sepanjang aktiviti berjalan.
Taklimat dan Amanat disampaikan oleh GPK HEM dan GPK KOKO

No comments:

Post a Comment